БГНЕС Зверско и изключително зловещо убийство потресе хората в  димитровградското село

...
БГНЕС
Зверско и изключително зловещо убийство потресе хората в  димитровградското село
Коментари Харесай

Бременна в седмия месец уби, накълца и зави в килим трупа на майка си

 БГНЕС Зверско и извънредно злокобно ликвидиране потресе хората в  димитровградското село Каснаково. Като във филм на ужасите дамата, е била брутално убита от 32-годишната си щерка, която е бременна в 7-я месец. Кървавата драма се е развила най-малко преди 4 дни. Това сочат първичните самопризнания пред криминалисти на единствената задържана като обвинена в убийството щерка Дениза, предава " Монитор ".

Майка й Петя е на възраст сред 52 и 55 години, съгласно хора от селото. Жената работела като обществен помощник на възрастни хора в Австрия. Работела по схемата един месец там, един месец отмора в България. В началото на предходната седмица тя отишла да види бременната си щерка в Каснаково. Там двете се скарали и щерката Дениза изпаднала в гняв. Убила е майка си с няколко удара с тъп предмет, евентуално с противоположната страна от към острието на секира.

След това траяла да кълца майка си с острието на сечивото. Отсякла крайниците на жертвата, а накълцания мъртвец завила в килим. Отгоре хвърлила брезентово платнище и затрупала с автомобилни гуми.

Вероятно злокобното ликвидиране е станало във вторник. Тогава другата щерка на Петя, която живеела с мъжа си в София й за пръв път позвънила по телефона, само че майка й не дала отговор. След като това се повторило, тя почнала да търси познати и родственици.

Тревогата й се засилила, тъй като няколко дни никой не бил виждал или разговарял с майка й. При първа опция пристигнала със брачна половинка си от София в Каснаково. Така другата щерка и шурей й разкрили потресаващата панорама в къщата. Това станало в петък следобяд.

" Чухме писъци и по-късно пристигнаха полицейски коли с включени сирени. Три патрулки стопираха пред къщата и блокираха махалата “, описаха комшии на убитата.

Все още се обяснява деня на убийството. На този стадий от прокуратурата и полицията не са излезли с публични данни за смразяващото кръвта ликвидиране.

Арестуваната Дениза е направила цялостни признания, научихме от осведомени с следствието. Очаква се всеки миг арстът да бъде разгласен, а прокуратурата да предяви обвиняване към бременната Дениза.

Според хора от селото тя била душевен нестабилна. Имала дете на 7 годинки, което било в първи клас. " Момченцето живее с татко си в друга къща в Каснаково. Прибраха го, тъй като тя не се грижеше добре за детето. Беше обезпокоена и изнервена, евентуално и тъй като нямаше мъж до себе си “,  допуснаха комшиите. Но недоумяваха какво може да е отключило в 32-годишната жена такава гняв.

Според осведомени със случая килърката е вменяема, въпреки и да била в депресивно положение. Дали може да носи наказателна отговорност обаче най-вероятно ще реши съдебно-медицинска експертиза.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР